Onze wereldreis

Wereldreis filmpje deel 2

Hè hè, eindelijk hebben we wat tijd gevonden om het volgende filmpje te maken. Deze beelden zijn van onze belevenissen in Nepal, Thailand (met Alfons), Laos, Vietnam en Cambodja! Check it out!

Reacties

Reacties

Joni

Hij is weer vet!

Alfons

Vet filmpje hoor!! Cool om weer wat van Thailand terug te zien...binnenkort maar weer es die kant op :)

klaziena

he christina,,,,,
das gek ik had het net over je met je papa wiebe!!
hij zei al tegen mij dat hij al een tijdje niks van je had gehoord,wegens waarschijnlijk verbindingproblemen en dat het niet altijd mogelijk is om contact te leggen!!!
hij zal vast wel blij zijn met dit filmpje!!en inderdaad ziet het er weer schitterend uit!!! dike tuut klaziena,,,ennuhhh genieten he!!we zijn alweer maart!!
groetjes aan je spetter!!!!doei

Chris

Nice! Wanneer deel 3?

Mathys

Vet filmpje weer hoor!!!

Lekker nummertje ook! :)

nynke

Wow, erg leuk om jullie te zien! Maar het was nog leuker om je te horen zaterdag... Echt helemaal super, dank je wel.
Dag lieverds, veel plezier.
x nynke

Marieke

Goeie videoclip!

marten en ans

leuk om ook eens bewegende beelden te zien! Het ziet er goed uit! Zijn zeer benieuwd naar jullie volgend reisverhaal. Dus: oant letter en dikke tut!

Robin

Goog job!

Had ik al es vermeld dat ik stinkend jaloers ben? :)

Klaas

Leuk hoor, eens een keer een you tubeje te zien met bekende gezichten. Het is ook best wel spannend om in zo korte tijd zoveel van jullie lokaties te zien passeren .... helemaal te gek!
Goede voortzetting enne .... hier is het weer regen hoor.

wiesje

leuk om jullie te zo te zien, wat een avonturen. Gek hoor dat jullie zo ver weg zijn en van alles beleven wat wij niet mee maken: schieten, slangen kussen; jetskien; helikopteren;vliegen..hebben jullie eigenlijk al gebungyjumped....? Eerder kun je echt niet naar huis!

Sara

Wat een geweldig filmpje en super om weer eens bewegende beelden te zien! Wat een avontuur... Dikke kus

Linda

Super, echt leuk om te zien dat jullie het goed hebben!

Liefs

Ella

Vin ik ook!

Marielle

hey dat is jammer, onze pc's kunnen nog steeds geen filmpjes afdraaien.......dan moeten wij het toch maar met de foto's doen. Groeten uit een zonnig Lelykstad!

Hanith

Wow!

Bianca

Heee Chrissie, dat ziet er goed uit het filmpje. Leuk om te zien waar jullie geweest zijn. Ik kan je de hand schudden want veel van de beelden, komen erg bekend voor, hihi...

Geniet lekker van jullie reis!

emiel

Mag ik vragen met wat voor een camera jullie de filmpjes hebben opgenomen?! Mooie verhalen en foto's trouwens!

Laurens

Thanks Emial. Filmopnames maken we met een Panasonic NV GS500. Uiteraard zijn de beelden voor op internet sterk gecomprimeerd.

emiel

Begrijp ik, was ook meer verbaasd door de goede zoomkwaliteit en heldere kleuren. Ik ben me zelf namelijk ook aan het verdiepen in camera's: we gaan binnenkort een half jaar op reis en willen hiervoor graag een geschikte camera aanschaffen. Of het er echter een gaat worden met harde schijf of enkel sd is nog even de vraag. Gr Emiel

Laurens

Ah okay, duidelijk. Ja, wij zijn zelf zeer tevreden met deze camera. Harde schijf of dv-tapes was voor ons ook een twijfelgeval. Een jaar terug waren kwamen de HD-types zo'n beetje uit en waren nog erg duur en qua kwaliteit leek dv nog beter voor zover ik dat heb kunnen lezen toen.. Inmiddels zal dat wel weer anders zijn allemaal. Succes!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!